2012-08-14 46 浏览
买左团购, 迫住一定要去食,点知Menu大部分野都话冇, 个店员话可以去旺角店食。由于唔想花车钱,我最终去返TST食,叫左芝麻糊, 点知唔热既​,即叮都唔热㖞 !!!!又唔香,又唔滑!!! 我自己超市买黎即冲果d芝麻糊仲好食啰!!!!仲有,客人不多,个短发女waiter又挂住同4个朋友倾,见住​我坐低都唔比餐牌,又唔抹枱,张张吉枱都有水积嫁! 另外​个男店员好惨! 想长做落去就应该检讨下喇!Anyway, 永不再来!!! 因为太唔好食,所以冇影想,不过芝麻糊冇乜好影啦!!!PS. 此店坐位超级迫,坐得极不舒服!但价格极高,单是心太软就要$48了!这样差的环境+服务绝不值这个价格。

题外话/补充资料: 食物款式少,还要有很多卖晒!迫住食d唔太钟意既甜品,团购价也不值。
用餐优惠
团购