有时网上嘅comment,真系有可信价值。呢度咁多食评话呢间嘢服务态度差,我都要试,抵我大开眼界!一入到去,同佢讲2位,佢指一指张吉枱,完全无谂过带你入去,都算,可能当时人多,咁我哋自己坐低啦,坐咁耐水都无杯。到点嘢食,个侍应好似发梦咁,我男朋友个生牛肉粉食哂咁滞,我个猪颈肉粉同share 食嘅蒜蓉牛油鸡翼影都未见。咁我追佢啦,个侍应听完应都无应我,走去厨房嬉皮笑脸咁话: 争个猪颈肉同鸡翼呀!讲讲吓见佢哋成班人堆起部机前,应该系发现无落单啦。结果等咗成25分钟先到,完全无唔好意思!个猪颈肉质地似汤渣,系我食过最难食嘅猪颈肉!鸡翼都有好劲嘅雪藏味,虽然唔贵但茶餐厅都好食过佢!呢间嘢请我食都唔会再嚟,成班后生侍应态度咁差,系比食物差更令人气结嘅地方!奉劝大家唔好去受气!