2018-04-14 417 浏览
开张咁耐都无试过,有时经过见到好多人等位,今日黎食下午茶,试下佢系咪咁好味先!下午茶都几多选择,汤粉、捞檬、饭类都有,$40几至$50几蚊,包饮品。我地叫左一个香茅猪扒金边粉,咖哩牛腩饭,冻柠檬菜蜜同热柠檬菜蜜。黎到个阵,变左两杯冻菜蜜,同侍应讲我地叫左一杯系热嘅,佢态度劲差又唔想帮我地换咁。明明系佢自己落错单!跟住,换返杯热菜蜜黎,柠檬呢?我地好无奈,阿姐话,下?又唔岩呀?明明系佢地又整错,点解讲到我错咁呢?玩完一轮饮品落错单事件,食物终于黎喇,点知金边粉变左河粉,又落错单!算了,费事又要换,照食吧啦!其实猪扒整得几好味架,几入味,炸完都仲juicy,河粉汤底都唔错。,老公食个咖哩个汁都好好味架,不过呢,牛腩同咖哩好明显系分开煮嘅,牛腩完全无咖哩味嘅。呢到食物其实唔错,价钱合理,但服务态度真系要改善下!

明明系佢地又整错,点解讲到我错咁呢?

呢到食物其实唔错,价钱合理,但服务态度真系要改善下!
2018-04-14