2012-12-22
话说生日, 唔知食咩好, 放题又麻麻地想食, 本身想去marriott食点知早左2个星期打去都话冇位, 之后search到呢间就决定试下,一早book左6点半, 好准时就到左唔想蚀俾佢, 一开始就食个冷盘先, 有basic 既长脚蟹, 饱包蟹, 蚝, 呢d都好够冷 !正 !基本上排队拎都唔洗等好内, 好快有人refill, 食完之后食热野, 热食方面选择唔太多, 有青口, 蒸鱼, 咖哩条鱼都几滑, 我都encore左2round, 当然唔小得佢个酥片汤, 佢细细个一个人食唔会饱 ! 个人黎讲觉得好好饮, 不过一个就够 deesert方面我几钟意佢个心太软, 可惜一人只系派一个, 好想食多个但唔见佢有,另外其他cake都好麻麻, 所以放弃食左 开心果雪糕....以前黎有mooven pick ga, 不过宜家好失望已经转左, 呢个价钱黎讲都合理既, 不过我觉得佢d dessert 可以改下d cake既choice会仲好 !
一早book左6点半, 好准时就到左唔想蚀俾佢,
热食方面选择唔太多, 有青口, 蒸鱼, 咖哩
条鱼都几滑, 我都encore左2round,