琴晚同朋友一行3人黎打边炉,本身门口望入去,见到得个雪柜仔放边炉料,都唔系太大期望。但志在同朋友倾下计,咁照入啦。但估唔到服务都几差下。-90分钟放题,我地20:10入座,21:00要加汤既时候个呀姐西晒面,一野倒啲汤落煲入面,语气劲差咁:「我地就黎收舖架喇!」我同朋友们都黑人问号,仲有成40分钟wo!-冇人执枱:成间舖得几枱客,啲呀姐眼望望又唔执枱,成枱都堆满晒吉碟。-就够钟既时候,其实我地已经一早熄晒炉食紧雪糕,然而当我地执紧野打算走既时候,个呀姐再一次走过黎催:你地够钟交枱啦!(其实只系迟左一分钟⋯间舖仲有其他客人迟过我地黎,所以应该冇咁快收舖🙄食物:-啲天妇罗同炸物有灯照住都系冻既-边炉料得啲丸类,唔食丸既基本上冇野好食-寿喜烧啲蛋打三只有两只都系坏,出面仲好多鸡屎,应该唔系日本蛋结论:-埋单$198其实去返牛X𠮶啲仲有礼貌+干净-想受气既咪继续黎食,包你后悔Ps. 朋友食完即刻肚痛,我就唔知关唔关事啦

食物:
-啲天妇罗同炸物有灯照住都系冻既
-边炉料得啲丸类,唔食丸既基本上冇野好食

结论:
-埋单$198其实去返牛X𠮶啲仲有礼貌+干净
-想受气既咪继续黎食,包你后悔
Ps. 朋友食完即刻肚痛,我就唔知关唔关事啦
2020-01-27