Plato Cafe & Bistro (裕民坊YM²)

又食咗间好正嘅西餐,外观装修得好休闲舒服😍所以同朋友坐低'食咗个lunch。Set lunch 大约有10款左右,跟餐有埋汤或者沙律附送,仲可以加小食同特饮,饮品选择仲好多好丰富😉吉列虾All Day Breakfast :好丰富😍呢个全日早餐除左有齐平时见到嘅香肠同薯饼之外,仲有2只大大只嘅吉列虾🤭我好钟意食炸物,真系岩晒我胃口,旁边仲有件火龙果👍🏻解腻一流😉澳洲肉眼牛扒🥩(7成熟):冇谂过百零蚊个lunch , 件牛扒都几大件👍🏻。而且肉汁好多好juicy ! 7成熟岩岩好,容易切开。切开D肉都好鲜嫩👍🏻性价比都算高饮品叫左热奶茶同焦糖忌廉冻朱古力👍🏻饮品真系值得一赞👍🏻大杯之余,仲好好饮。热奶茶香滑焦糖朱古力可唔拣多cream 🤩朱古力味又够浓郁。呢间cafe 整体质素几高👍🏻食物味道好,而且坐得好舒服👍🏻值得推介

吉列虾All Day Breakfast :好丰富😍

澳洲肉眼牛扒

热奶茶香滑
焦糖朱古力可唔拣多cream 🤩朱古力味又够浓郁。

澳洲肉眼牛扒
  • 吉列虾All  Day  Break fast