今次去试一间食日式烧肉火锅放题,环境好舒服嘅餐厅🏯🚦牛舞日式烧肉。涮涮锅🚦要赞嘅系地点系利舞台好近地铁站,非常方便。餐牌介绍清晰,而且好多选择,睇相都已经吸引🌅日本萨摩和牛放题,有齐晒咁多部份嘅萨摩和牛,雪花分布平均细腻,无论烧肉还是做寿喜烧,都入口即溶,食落感觉就似身处极乐世界💡店员超推的萨摩牛后腿肉,萨摩牛后腿肉:肉质细腻,咬落散发出阵阵浓郁和牛味,彷佛置身于日本🇯🇵。脂肪在烹调过程中融化,为肉增添丰富的油脂口感,绝对值得encore再encore,为咗佢肥返五磅都唔紧要💡食过返寻味嘅萨摩牛赤肉、肋肉、牛粒、牛肋条同埋萨摩壶渍👅口感一流,食落好滋味,每块和牛嘅肉质弹性、口感同埋脂肪都唔同,每食一片都感觉新鲜满足💡除咗可以疯狂嗌和牛之外,都几欣赏餐厅仲有提供唔同嘅熟食同埋炸物,仲有甜品同埋饮品添!🫶🏻必定回头,约定再见💁🏻‍♀️
今次去试一间食日式烧肉火锅放题,环境好舒服嘅餐厅🏯
🚦牛舞日式烧肉。涮涮锅🚦