本住试新嘢心态去试吓,ordered red prawn linguine , seafood soup, lamb chop, home made pasta with baby squid,食物整体系几好,不过services 破坏了成间餐厅..食物几好都无用,唔怪之得new year eve 只有不过10张枱.. 首先有个外籍人士,我谂系chef…我哋先order 以上头三个dish, 佢一边叫两个人够食、够食,well, 其实都几倒米,出嚟个份量好少,咁嘅价钱,it’s not really worth … 咁都算。有个waiter 应该系赶收工,我friend 未食完spaghetti, 已经收走枱上嘅碟,未食完lamp chop,收走mint jelly & mustard … 客人真的不是太多,拎个menu都问几次,做到好忙咁样,走来走去,其实餐厅真系唔多人,Service 真系可以做得好啲⋯⋯冇expect咁嘅价钱有咁嘅服务态度你问我应该唔会再去。

2021-12-31