约左几个小朋友一齐玩,决定去港岛少有既playjouse玩👧🏻👧🏻👧🏻weekdays午餐时段可以玩12-5pm,都几抵玩👍🏻👍🏻kidskiss既位置算方便,搭巴士/电车去行5分钟到就去到,带著小朋友都唔会太累👍🏻一到餐厅就系入口等餐厅职员帮我地带手带,餐厅地方都算阔落,不过唔多位置比我地摆袋🫣落单用qr code,选择唔算好多,不过都算有唔同款食物比小朋友选择👶🏻大人饮品种类就比较多,我拣左奶盖茶都唔洗加钱👍🏻等左十几分钟先上菜,食物不过不失算系咁,不过去playhouse先系主菜,对食物要求唔高😂小朋友好快食完就冲去玩🫶🏻playarea比我想像中大,都几多嘢玩有个超大既波波池,好多嘢买既超级市场,好多食物玩具既露营camping area,玩具车既赛道(可以扮维修车辆)etc….小朋友玩得超级开心,防晒电妈妈爸爸都好开心😇😇😇

小朋友玩得超级开心,防晒电妈妈爸爸都好开心😇😇😇