2018-10-19
我地一行三人见到呢间餐厅妹评如潮,决定一试。早几日已经打电话订台7点。7点正2位朋友到达等入座,职员打比我「(好恶)你book左7点... (cut线)」前后8秒冇你好亦都冇讲拜拜。我5分钟后到达... 一坐低一阵厕所臭味就传入我的鼻。嗯,冇咩胃口都唔系好想食。之前举手问下职员有关手机优惠... 佢一个差到不能既咀面「执完台先帮你」。ok, sorry, 我睇唔到未执完。然后当然执完佢你同另一同宁讲「问优惠咋。」用优惠好失礼你咩?点餐既时候,又另一长发职员,讲野恶到... 我地只系clarify有冇落到饮品...「落左喇。仲有?」Any肥,数之不尽。食物黎得绝对唔快。我地亦都知道有90分钟限时。45分钟前有立马加单。(可能你会自得点解咁迟先加.. 我地的确等到上左6成已经觉得唔跑立即加,分量真系绝对偏细....)好,最后唔够30分钟上烧物。我地有追登,回覆系「你张单我落,个个都等紧」咁紧系以为佢唔会赶。90分钟到,仲食紧烧带子。有职员走黎开口赶你走再收走筷子碟。黎到呢到,我忍唔住了。唔可以尽信冇错。截至今日有28x个好评。可能我地冇收钱写好评。但系我有交足功课影靓相,冇相同嘅待遇,食物
Any肥,数之不尽。
唔可以尽信
冇错。截至今日有28x个好评。可能我地冇收钱写好评。但系我有交足功课影靓相,冇相同嘅待遇,食物份量好细味道10分偏咸。香港人,呢个价钱真心日本野有更多更加好食、环境更加好嘅选择。
$300人头,我又唔系食茶餐厅。咁受气点解我要嚟呢度食啫?
#系唔系再信openrice