和好友一齐去左迪士尼玩, 兼用埋公司的旅行津贴, 所以Book左【翠乐庭】食dinner buffet,入到去食物种类都算多, 不过味道就麻麻地~~圣诞就有埋火鸡食..都唔错~~熟食类望落好似几得, 不过食落真系好麻麻.....呢个牛柳粒串唔错~刺身类 ~甜虾, 三文鱼, 八爪鱼, 吞拿鱼~长脚蟹, 龙虾仔~不过竟然冇较剪提供, 应该系怕对小朋友危险朱古力同白朱古力喷泉食得最多既系甜品..真系唔少款呢 见到都开心~~讲到最好味, 我觉得反而系佢既芒果拿破仑, 个底又脆又松化, 好好味~正但我谂最开心莫过于同米奇米妮卡通人物佢地影相^^一路食会有唔同的迪士尼人物一齐影相呢, 而今晚就有米奇,米妮,高飞,布鲁图等~~哈哈~~所以一路食既时候都几唔得闲 埋单每个人接近$600..好彩呢餐免费, 如果唔系都唔会黎食, 因为这个价钱在外面一定食得好很多呢~而迪士尼9点关门, 所以个buffet 8点就够钟喇~
和好友一齐去左迪士尼玩, 兼用埋公司的旅行津贴,
所以Book左【翠乐庭】食dinner buffet,
入到去食物种类都算多, 不过味道就麻麻地~~
圣诞就有埋火鸡食..都唔错~~

熟食类
圣诞火鸡
望落好似几得, 不过食落真系好麻麻.....
呢个牛柳粒串唔错
好味
~刺身类 ~甜虾, 三文鱼, 八爪鱼, 吞拿鱼
数量唔多, 成日好快一出就比人拎晒
朱古力同白朱古力喷泉