2011-10-12 1719 浏览
睇食评见唔错, 就同家人一行18人去试试!18人包左半场, 我地5点就到左, 去到时上一个时间既客人还未走, 所以我地都等左一阵间, 到5.10分到负责人1号问我地开始未?我反问番负责人"你执好场未?你执好我地就可以开始", 负责人2号话佢有sms比番订位人交场系6点),最后5.30 - 9.30, 咁点解负责人1号之前o系5.10分时问我地开始未? 咁即系6点先交场呀?定系以人到左入场计时呀?食物并没有其他食评般多种类及新鲜,食物数量亦未能做到任食!!! 这个价钱不算便宜, 但讲明是任食,但实际并没有做到!!食物 : 牛扒鸡扒猪扒鸡翼金沙骨鲭鱼件猪颈肉菠萝件肠仔, 丸类茄瓜片, 粟米, 青椒, 青尖椒2包金菇菜蕃薯厚切方包首轮牛扒系得5块鸡扒5块猪扒5块金沙骨7条鲭鱼7块香肠仲系得14条 (一人都无一条)牛扒都预左唔会系靓牛, 但第一盘牛扒已见发黑, 所以食完第一轮都没有再要求refill牛扒鸡扒味道ok,细细件容易烧猪扒味道一般金沙骨我冇食到鸡翼有2种味道, 味道够入味鲭鱼件之前的食评相片系多春鱼(但晤系鲭鱼),今次只有鲭鱼件,只用黑椒腌,如果加少少盐会更野味鲭鱼叫左refill
睇食评见唔错, 就同家人一行18人去试试!

食物 :
鲭鱼件
猪颈肉
菠萝件
肠仔, 丸类
茄瓜片, 粟米, 青椒, 青尖椒
2包金菇菜

鸡扒5块
猪扒5块
金沙骨7条
鲭鱼7块
香肠仲系得14条 (一人都无一条)

牛扒
都预左唔会系靓牛, 但第一盘牛扒已见发黑
, 所以食完第一轮都没有再要求refill牛扒

鸡扒
味道ok,细细件容易烧

猪扒
味道一般

金沙骨
我冇食到

鸡翼
有2种味道, 味道够入味

鲭鱼件
鲭鱼叫左refill一次,再叫第二次时已冇货

猪颈肉
原本是没有供应的,因为鲭鱼已沽清,所以负责人话系”豪”比我地!!!!

肠仔,丸类
正常类别

疏菜类
茄子片, 真系要赞一下负责人既刀工, 可以片到纸咁薄!同埋纯天然冇添加,一粒盐或一滴豉油都冇,可能系我地冇开口问人要o者~

青椒片, 青尖椒
都系纯天然冇添加, 青尖椒够哂辣

粟米
甜!!

金菇菜包
我冇食,所以唔知系咪都系纯天然冇添加

蕃薯
我都冇食,眼见系将一条日本蕃薯1开2

菠萝
烧过系甜d, 平常菠萝炒送既味道

厚切方包
提供的蒜蓉牛油, 蒜蓉不够香, 方包好味

饮品
每人一罐, 但饮品唔系咁够冻, bbq就系要有极冰冻饮品配搭!!!

食左第二轮某几类食物已沽清,最后连厚切方包的包皮也出了,15位大人, 1位中童, 2位小朋友, 都未能食得满足!!!

中童价钱要收$9x, 不明为何不是半价呢 (原价$168/位) ???真奇怪!!!

提供的游戏机,之前食评都系包半场都有得玩,但系负责人2号同我地讲因为我地只包半场系冇包游戏机,但系又可以"豪"1个钟比我地玩!!!何以又会之前包半场的食客就可以唔使受恩惠地可以玩游戏机??

$138价钱就有肥美多春鱼, 但而家$168就只得鲭鱼件??仲要只供应得2轮????

比咁既价钱,但系食物同服务都唔值呢个价钱啰