2011-10-12
睇食评见唔错, 就同家人一行18人去试试!18人包左半场, 我地5点就到左, 去到时上一个时间既客人还未走, 所以我地都等左一阵间, 到5.10分到负责人1号问我地开始未?我反问番负责人"你执好场未?你执好我地就可以开始", 负责人2号话佢有sms比番订位人交场系6点),最后5.30 - 9.30, 咁点解负责人1号之前o系5.10分时问我地开始未? 咁即系6点先交场呀?定系以人到左入场计时呀?食物并没有其他食评般多种类及新鲜,食物数量亦未能做到任食!!! 这个价钱不算便宜, 但讲明是任食,但实际并没有做到!!食物 : 牛扒鸡扒猪扒鸡翼金沙骨鲭鱼件猪颈肉菠萝件肠仔, 丸类茄瓜片, 粟米, 青椒, 青尖椒2包金菇菜蕃薯厚切方包首轮牛扒系得5块鸡扒5块猪扒5块金沙骨7条鲭鱼7块香肠仲系得14条 (一人都无一条)牛扒都预左唔会系靓牛, 但第一盘牛扒已见发黑, 所以食完第一轮都没有再要求refill牛扒鸡扒味道ok,细细件容易烧猪扒味道一般金沙骨我冇食到鸡翼有2种味道, 味道够入味鲭鱼件之前的食评相片系多春鱼(但晤系鲭鱼),今次只有鲭鱼件,只用黑椒腌,如果加少少盐会更野味鲭鱼叫左refill
食物 :
鲭鱼件
猪颈肉
菠萝件
肠仔, 丸类
茄瓜片, 粟米, 青椒, 青尖椒
2包金菇菜
鸡扒5块
猪扒5块
金沙骨7条
鲭鱼7块
香肠仲系得14条 (一人都无一条)
牛扒
鸡扒
味道ok,细细件容易烧
猪扒
味道一般
金沙骨
我冇食到
鸡翼
有2种味道, 味道够入味
鲭鱼件
鲭鱼叫左refill一次,再叫第二次时已冇货
猪颈肉
原本是没有供应的,因为鲭鱼已沽清,所以负责人话系”豪”比我地!!!!
肠仔,丸类
正常类别
疏菜类
茄子片, 真系要赞一下负责人既刀工, 可以片到纸咁薄!同埋纯天然冇添加,一粒盐或一滴豉油都冇,可能系我地冇开口问人要o者~
青椒片, 青尖椒
都系纯天然冇添加, 青尖椒够哂辣
粟米
甜!!
金菇菜包
我冇食,所以唔知系咪都系纯天然冇添加
蕃薯
我都冇食,眼见系将一条日本蕃薯1开2
菠萝
烧过系甜d, 平常菠萝炒送既味道
厚切方包
提供的蒜蓉牛油, 蒜蓉不够香, 方包好味
饮品
每人一罐, 但饮品唔系咁够冻, bbq就系要有极冰冻饮品配搭!!!
食左第二轮某几类食物已沽清,最后连厚切方包的包皮也出了,15位大人, 1位中童, 2位小朋友, 都未能食得满足!!!
中童价钱要收$9x, 不明为何不是半价呢 (原价$168/位) ???真奇怪!!!
提供的游戏机,之前食评都系包半场都有得玩,但系负责人2号同我地讲因为我地只包半场系冇包游戏机,但系又可以"豪"1个钟比我地玩!!!何以又会之前包半场的食客就可以唔使受恩惠地可以玩游戏机??
$138价钱就有肥美多春鱼, 但而家$168就只得鲭鱼件??仲要只供应得2轮????
比咁既价钱,但系食物同服务都唔值呢个价钱啰