2023-04-24 269 浏览
上网睇到有人介绍话好好食,今日特登去试吓我哋两个人入去见到有四人卡位,但店员只安排我哋坐一个由三张枱拍埋一齐嘅位,唔紧要,明白卡位留比四位客做生意!(但店内当时有三个卡位都系坐住两个客🙃)坐低咗唔够1分钟尾点嘢食~门外有六个人想入嚟,店员即时叫我哋搬过去隔离卡位坐,让返张枱比呢六个客,咁我哋可以坐舒服咗,当然愿意配合🤭换位后点左几个点心👎🏿千岛酱脆皮萝卜糕一上枱闻到有酸臭味,我以为系千岛酱有问题,即是用筷子夹咗少少试吓,千岛酱冇事,之后咬咗半件萝卜糕,发现系萝卜糕变坏,即时同店员讲返,店员好淡然话俾返厨房就收走,之后华同我哋取消咗!一句唔好意思都冇🫠👎🏿糯米鸡馅料非常之少,基本嘅腊肠同火腿都冇,只有两件好细嘅鸡肉,少量肉碎同一片冬菇春风得意肠得奖虾饺之王山竹牛肉呢三样中规中矩,食物质素普通都算,服务质素差,真系唔想揾交嗌!食一次就要black list👎🏿
上网睇到有人介绍话好好食,今日特登去试吓
换位后点左几个点心
👎🏿千岛酱脆皮萝卜糕