香港好多cafe贵得嚟野食又普通,但Brewed绝对系一间食物质素有保证嘅小店cafe✨而且性格比唔错,一定一定会回访😍🍗香烤鸡肉多士$108 转左新menu后价格上升左少少,但呢个质素嚟讲对比其他cafe仍然算系合理😛sourdough有2件,加咗少少橄榄油,烤得外脆内软,而且有一定嘅厚度,食完够饱肚😗太阳蛋够流心,配sourdough一齐食好正✨蛋下面收埋左一大块鸡扒,已经预先切开四大件,啱啱上枱热辣辣,块皮够脆劲好味😭由于鸡扒好厚身,食到中间冇味嘅话可以点吓碟上嘅hummus同黑松露dressing,成个配搭几有中东风味🤣而且鸡肉算嫩唔会好嚡,抵赞😋下面仲有唔少火箭菜🌿feel得出所有食物都好高质,有诚意!!🧡🍵焙茶latte (跟餐+$20,转燕麦奶+$5)星期一至五lunch set只要加$20(hot)/$25(cold)就可以配menu上任何饮品喇(除左cold brew & hand drip) ,都真系几抵😛焙茶燕麦奶味道浓郁,焙茶味好出,茶控必叫呀😆🙌🏽‼️Overall: 好少咁认真写食评,会话呢度嘅食物都好高质,款款都想试,正式宣布佢系我香港Top3最爱cafe之

🍗香烤鸡肉多士$108

香烤鸡肉多士

🍵焙茶latte (跟餐+$20,转燕麦奶+$5)

焙茶燕麦奶

‼️Overall: 好少咁认真写食评,会话呢度嘅食物都好高质,款款都想试,正式宣布佢系我香港Top3最爱cafe之一🤣🤣🤣
香烤鸡肉多士
焙茶燕麦奶