2019-04-11
今日同朋友约左系大埔食饭,放是上网揾到呢间noc noc,见到食评不错就简左呢到呢度系一间bar有酒卖 亦系西餐厅,环境比我感觉好舒服 ,枱同枱之间好阔落,同朋友倾计时吾会有压迫感,店裹面灯光较暗,加上播住抒情音乐,系到坐低感觉真系好chill,番完工黎呢到放松一下真系好正,我地大约10点半左右到餐厅,一个好好笑容同好热情既店员比水我地同埋提我地食物就黎last order,我地要快啲落单,我地简左美国猪鞍扒配芥末子($198)先黎个扒份量大,肉汁鲜甜又多汁 配左芥末子味道好夹,煎既时间岩岩好,吾会un,同埋扒面都系香脆既,真系吾错摆盘亦都好靓,猪鞍配上薯角同埋杂菜,整体都好满足,好正同难忘第二样我地叫左鸡翼三重奏,我极力推介($88)6只有三种口味,各有特式,水牛城鸡翼辣得好惹味,个酱系好夹呢只鸡翼,牛油鸡翼系劲多汁同劲香,咬落个蒜味都几重,蜜糖芥末鸡翼,感觉芥末既味系超过蜜糖,风味十足,3种吾同味既鸡翼都系好好味,极力推啊然后到大啡菇芝士牛肉汉堡($118)首先要赚既系好大旧同埋系好足料,我食到一半已经饱紧,牛既味道好香同埋会有好多肉汁必出黎芝士有拉丝!!劲正 真系劲多料 系咁系我
呢度系一间bar有酒卖 亦系西餐厅,环境比我感觉好舒服 ,枱同枱之间好阔落,同朋友倾计时吾会有压迫感,店裹面灯光较暗,加上播住抒情音乐,系到坐低感觉真系好chill,番完工黎呢到放松一下真系好正, 我地大约10点半左右到餐厅,一个好好笑容同好热情既店员比水我地同埋提我地食物就黎last order,我地要快啲落单,我地简左美国猪鞍扒配芥末子($198)
真系劲多料 系咁系我手上面漏出黎
炸鱼手指($68)炸得几脆!
白提子沙冰!饮落好清新,真提子味食得咁饱同腻既饮呢个一流~
最后最需要赞赏既系店入面员工,睇到你地对美食同饮品既执著,亦重视对客服务同工作热诚,所以今晚我渡过左好愉快同轻松既一个晚上