2024-01-03
节日入长洲,邻近码头嘅餐厅人来人往🚶🏼♀️🚶🏻🚶🏻♂️行远少少喺转角位见到依间Cafe,食客唔多几清静,适合想舒服地食嘢嘅朋友🌿✴️双层芝士牛肉汉堡配沙律✴️汉堡非常重手,卖相吸引✨汉堡扒油脂丰富,食到牛筋牛脂肪位,牛味浓郁👍🏻面包松软,有微微加热过所以整体食落更融和,欣赏cafe端上一份有温度有诚意嘅汉堡~✴️All day breakfast with fruits yogurt ✴️比较喜欢嘅系大啡菇,一切开出哂烟,好juicy带有菇香味🔥最好食系fruits yoghurt ,yoghurt 质地滑身,加埋蜜糖、脆脆、蓝莓同士多啤梨,口感同味道兼备✨其他配料正常,如果多一份炒蛋就更好了~✴️Iced chocolate & flat white✴️冻朱古力较淡口,饮到后面已被冰稀释,无咩味~Flat white都几大杯,不过奶好似多咗啲,感觉比较似Latte~
✴️双层芝士牛肉汉堡配沙律✴️