2024-03-27
俾钱买难受 有虫仲要食到一肚气本身住开宝琳,见到呢间餐厅咁阔落,所以特登试吓佢既lunch。我点左一个酸菜鱼薯粉+芒果soda,饮品好快就上,但系酸菜鱼薯粉都等咗好耐,起码20分钟。以11:45呢个钟数 间舖都得1/3人 嚟讲 速度算慢。 味道方面还好,无论饮品定薯粉都算好食,但系食食吓发现入边有虫,叫侍应嚟问,佢都冇任何解释,直接收咗佢,换过份就算。以$77呢个价位,我expect食物既卫生应该做好啲,餐厅入边仲有啲乌蝇飞来飞去,食得唔舒服😵💫埋单𠮶阵,想同经理反映下卫生问题。不过其侍应话经理唔系度😐 话已经换个碟比我,讲到我好似想R著数咁。讲真唔系讲时间我都宁愿唔食埋单换下一间。佢哋处理嘅态度敷衍了事 只系系咁叫我出去埋单。咁嘅服务态度真系好食都冇下次。
味道方面还好,无论饮品定薯粉都算好食,
咁嘅服务态度真系好食都冇下次。