2019-04-04
韩国餐厅俾人嘅感觉都系炸鸡,辛辣嘅嘢,我哋拣咗呢一间有提供口味比较清淡啲菜式嘅店舖。1️⃣迷你大酱五花肉熔岩比萨 $90 per 2 虽然系迷你,但系佢用咗好多芝士呀,拉丝好正,长过头发,真系令人流晒口水!😍😍😍下次我一定会试原个pizza,应该会超级震撼😍😍佢嘅pizza唔太热气,食落好香口,好cheesy😚😚😚个酱汁就似番茄沟左香料嘅味道,好特别!2️⃣海鲜韭菜煎饼$168个人钟意食韭菜🥰佢呢个韭菜味好出,煎得几好唔会好油腻,表面同底上有少少脆,里面就腍得黎几好咬口😝😝3️⃣釜山鱼糕汤( $148)有两大串鱼糕,个汤入面都仲有啲鱼糕、白萝卜、鸡蛋🥚、仲有年糕......有好多材料,好味道,鱼糕好弹牙😋😋推介👍4️⃣韩式蒸饺子(三件$48)最近食嘢好热气,想叫蒸饺子🥟rather than煎饺子,蒸饺子冇想像中咁清淡,反而我觉得呢种食法嘅饺子材料系最新鲜😋😋啲肉同菜味好突出,正呀!其他照片:
1️⃣迷你大酱五花肉熔岩比萨 $90 per 2
2️⃣海鲜韭菜煎饼$168
3️⃣釜山鱼糕汤( $148)
4️⃣韩式蒸饺子(三件$48)
其他照片: