2023-11-08 72 浏览
去湾仔见到有间新开嘅酒吧餐厅,同朋友一齐入去试下~ 始终系酒吧餐厅,所以酒类有较多选择,食物方面,主要有汉堡包,薄饼,小食,另外仲有少少主食。CLASSIC BEEF BURGER 牛肉汉堡包 $92原本打算叫套餐,但薯条冇得加钱转芝士薯条,所以唯有分开嗌!牛肉汉堡都几厚身,而且带有肉汁,配上芝士同埋洋葱,都好惹味!Cheese Fries 芝士薯条 $68芝士薯条份量都够,佢哋嘅水牛芝士可以拉到好长,薯条够脆,芝士够多!FARM HOUSE 农场薄饼 $170Pizza 都几足料,材料有:Tomato sauce, mozzarella, olives, onions,mushroom, peppers, pineapple。芝士够晒多,虽然呢款冇肉,但材料感觉好丰富,好够饱!Strawberry Mojito $62饮品方面,因为朋友唔饮酒,所以叫冇酒精鸡尾酒。呢款Strawberry Mojito好清新,有淡淡士多啤梨味,加上薄荷叶,好清爽解喝!
去湾仔见到有间新开嘅酒吧餐厅,同朋友一齐入去试下~

CLASSIC BEEF BURGER 牛肉汉堡包 $92
原本打算叫套餐,但薯条冇得加钱转芝士薯条,所以唯有分开嗌!

Cheese Fries 芝士薯条 $68

FARM HOUSE 农场薄饼 $170
mushroom, peppers, pineapple。
芝士够晒多,虽然呢款冇肉,但材料感觉好丰富,好够饱!

Strawberry Mojito $62
饮品方面,因为朋友唔饮酒,所以叫冇酒精鸡尾酒。