2021-03-18 246 浏览
黎到荃新天地,地下嘅餐厅选择都几多,午餐时间同埋假期都好热闹。罗麦记价钱相宜,而且选择都几多,佢哋店舖面积几大,有好多座位。点左午餐: 双色鸳鸯焗饭佢中文名同英文名,都冇透露鸳鸯焗饭系用乜嘢配料,英文就有写tomato sauce & creamy sauce至于中文,「双色鸳鸯焗饭」⋯⋯系人都知鸳鸯焗饭系两只颜色㗎啦⋯😅😅个饭嚟到,外貌系几精致几靓开估啦,白色𠮶边系鸡扒,红色𠮶边系猪扒,至于其他配菜,我食得到嘅系两细块洋葱🧅🤔🤔🤔个饭食到去中段已经觉得好腻饭唔算多,肉最多,除咗肉之外,就剩系得肉,愈食愈咸 好想放弃🤧如果餐牌食物名,可以俾多少少资料,例如叫鸡扒猪扒鸳鸯焗饭,我应该唔会叫或者餐厅可以考虑吓一边系虾球,或者鱼,或者杂菇杂菜🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️又或者蘑菇肠仔片,鸡扒拼猪扒实在太Heavy
黎到荃新天地,地下嘅餐厅选择都几多,
午餐时间同埋假期都好热闹。

点左午餐: 双色鸳鸯焗饭
个饭嚟到,外貌系几精致几靓

个饭食到去中段已经觉得好腻