2016-06-09
GUSTO既位置都几偏僻,我同朋友揾左5分钟先发现原本系转角位入到去都几阔落,坐得好舒服,岩晒系到HEA我地叫左个三文鱼露笋黑松露意大利饭,个饭同D忌廉汁捞埋一齐,稠度岩岩好,食落好有口感.而且个饭软度十足,同个汁好夹. 饭入面有露笋同菇, 面头仲有三文鱼,三文鱼好新鲜,令到成个饭好香好开胃.我地仲叫左杯香蕉朱古力同士多啤利沙冰,香蕉朱古力劲重朱古力味!D CREAM又够晒甜,加埋一齐简直系绝配,而个士多啤利沙冰就酸酸甜甜,都几好饮,但同出面饮到既都差唔多呢个鸡翼拼盘有晒4只唔同味既鸡翼,有辣有甜有酸想一次试晒咁多只味既你就一家要叫黎试下呢个牛肉汉堡够晒足料,睇相都知块牛有几厚!on top仲有只流心蛋,令到成个包口感充满层次,生色不少!而且仲配埋粗薯,呢个价钱黎讲真系好抵我地叫既甜品就系草莓曲奇窝夫.一定要赞既系个窝夫,整到好脆唔会好似出面个D咁软林林,另外原来OREA碎配士多啤利酱都几夹,窝夫加埋个云呢拿雪糕一齐食,一冷一热
入到去都几阔落,坐得好舒服,岩晒系到HEA 我地叫左个三文鱼露笋黑松露意大利饭,个饭同D忌廉汁捞埋一齐,稠度岩岩好,食落好有口感.
而且个饭软度十足,同个汁好夹.
饭入面有露笋同菇, 面头仲有三文鱼,三文鱼好新鲜,令到成个饭好香好开胃. 我地仲叫左杯香蕉朱古力同士多啤利沙冰,香蕉朱古力劲重朱古力味!D CREAM又够晒甜,加埋一齐简直系绝配,而个士多啤利沙冰就酸酸甜甜,都几好饮,但同出面饮到既都差唔多 呢个鸡翼拼盘有晒4只唔同味既鸡翼,有辣有甜有酸
想一次试晒咁多只味既你就一家要叫黎试下 呢个牛肉汉堡够晒足料,睇相都知块牛有几厚!on top仲有只流心蛋,令到成个包口感充满层次,生色不少!
而且仲配埋粗薯,呢个价钱黎讲真系好抵 我地叫既 甜品就系草莓曲奇窝夫.一定要赞既系个窝夫,整到好脆唔会好似出面个D咁软林林,另外原来OREA碎配士多啤利酱都几夹,窝夫加埋个云呢拿雪糕一齐食,一冷一热