2013-10-07
友人花心思找来此火窝店庆生辰。极度失望!由订座开始,已感觉到另一边冷漠态度。到步服务态度又是冷冰冰。讲多句都蚀咁。收费$20/位嘅酱料清咗无refill心谂旨望食物质量啦,竟然同样无惊喜-劣窝底:麻辣/酸菜猪肚 - 麻辣无料无味;另一边像徴式有料亦无味!火窝料:墨鱼滑 - 味道ok! 弹牙!不过首次见咁幼嘅器皿盛载菠菜芝士拼松露芝士意大利云吞- menu 上有哂thumb up, 意为系有heart之作!点知出嚟系每款五粒既平均十蚊粒既意大利云吞。又吾大体又吾好食松露海胆丸拼鹅肝墨鱼丸- 又一推介之作。一款只有四粒,完全吾系个回事 虎虾- 同様系menu 上有thumb up, 一碟五只,睇见就知雪虾,仲要煮完除壳后见霉OMG鹅肠- 嗜食友人都剩大半碟带子- ok! 午餐肉/皇帝菜/萝卜/响铃服务:叫加茶,四杯只加了一杯。全场全晚只有三枱食客(共8人)见咁无heart, 咪request放底一壶茶自己加。点知答我地无茶壶。最后都系自己攞佢个壶自饮自酌汤底都系自己动手加。一次都无主动观察。眼见全店只有三人,厨房丨个楼面2个。随咗上菜同埋单外,零接触。出品速度缓慢。少有食物服务同样辙底差劣
友人花心思找来此火窝店庆生辰。极度失望!
由订座开始,已感觉到另一边冷漠态度。
到步服务态度又是冷冰冰。讲多句都蚀咁。
收费$20/位嘅酱料清咗无refill
心谂旨望食物质量啦,竟然同样无惊喜-劣
火窝料:
墨鱼滑 - 味道ok! 弹牙!不过首次见咁幼嘅器皿盛载
鹅肠- 嗜食友人都剩大半碟
带子- ok!
午餐肉/皇帝菜/萝卜/响铃
服务:
叫加茶,四杯只加了一杯。
汤底都系自己动手加。一次都无主动观察。
少有食物服务同样辙底差劣。完全感受吾到该店系有做生意嘅心。价格同食物质素完全不符。
平均$250/ 位