2021-05-26
第一次黎戏曲中心饮茶,见装修环境典雅几靓,就特登book 好位,带埋呀妈呀妹黎,点知部份点心质素麻麻,而服务同衞生都有待改善首先一坐底,同侍应讲完要咩茶之后一直无人开茶比我地,等左好耐又无比洗餐具既盆我地...仲要餐具唔干净,我一开始发现只碟有残余物,我都系抹左算,因为我少用碟,点知对快子仲离谱,唔知痴住啲咩一挞野,即刻换过对。蟹籽北菇鲜虾烧卖王烧卖意外地几大粒,算做得唔错满乐虾饺皇虾饺正常发挥,嗌得过。出面叫既通常只有四件,呢度有多一小件,上面仲有蟹籽淮山杞子粥碗粥唔绵好稀,极水,而且完全无味,我妈妈食开清淡都接受唔到樱花炸两肠见卖相几靓有樱花虾就叫左份,可惜一早摊冻晒,搞到已经un un 地,唔脆了P.s. 食到中途仲见隔离枱要求将啲上左枱既包点重新翻热,可见点心唔够热既问题唔系单一事件啊😖😖😖酥炸萝卜丝饼全场最好食既就系,上碟够热,外面香脆,内里有萝卜丝几有口感,有咸香黑白千层咖啡糕 咖啡味唔够出,可以再重啲
蟹籽北菇鲜虾烧卖王
烧卖意外地几大粒,算做得唔错
满乐虾饺皇
淮山杞子粥
碗粥唔绵好稀,极水,而且完全无味,我妈妈食开清淡都接受唔到
樱花炸两肠
酥炸萝卜丝饼
黑白千层咖啡糕
咖啡味唔够出,可以再重啲