2018-12-08 473 浏览
其实之前已经食过好几次,食物属于一般,但有一次见到有一个女待应就态度好差对其他客人,自己睇见有D反感,所以都无去一排,今日望入去,好似有D人吴同左,甘又入去再食下,通常我去一间食肆食嘢,都好小一次就断定人生死,随非系食物又吴得,服务又差得好更要先吴会再去😁😁今日再去食物同服务都进步哂,认真吴错👍入门口带眼镜黑色T恤男士带位———-有笑容又有礼貌👍枱上又系放左有湿同干纸巾—-good睇左餐牌叫左个豚肉反套餐➕餐饮热🍋茶套餐内有一个🥣➕沙律➕小食😋@小食系昆布——小食好好味,好小日本餐既—-小食系昆布加有小小肉碎在内😋😋好味@沙律菜——正常沙律菜👌@豚肉反——豚肉煮得不鞋身,够爽口好味———饭系用日本米,食落有口感加上佢既————-汁煮得好好味,平日小吃饭的我,————-今日都食多左饭😅@味噌🥣——好多海草同葱,好好饮😋餐饮🍋🍵——红茶够香,不加糖的我——————-🍋也不会有苦的味道,👌👌服务员有两个我觉得特别好,随左有笑容同有礼貌,见佢地工作时都好主动帮客人👍👍@第1个—-同入门口带位果个同一个人,好高穿黑T恤带眼镜男士🤗好有礼貌同笑容协助有小朋友的客人,而且不会觉得不耐烦,👍👍👍👍😊@
今日再去食物同服务都进步哂,认真吴错👍
入门口带眼镜黑色T恤男士带位
———-有笑容又有礼貌👍
枱上又系放左有湿同干纸巾—-good
睇左餐牌叫左个豚肉反套餐➕餐饮热🍋茶
套餐内有一个🥣➕沙律➕小食😋
@小食系昆布——小食好好味,好小日本餐既
—-小食系昆布加有小小肉碎在内😋😋好味
@沙律菜——正常沙律菜👌
@豚肉反——豚肉煮得不鞋身,够爽口好味
———饭系用日本米,食落有口感加上佢既
————-汁煮得好好味,平日小吃饭的我,
————-今日都食多左饭😅
@味噌🥣——好多海草同葱,好好饮😋
餐饮🍋🍵——红茶够香,不加糖的我
——————-🍋也不会有苦的味道,👌👌
@第2个—-穿白色衣,面头挂上黑色围裙,带眼镜的一个年轻男士🤗
见到佢好主动周围望见边D客人食完嘢就帮佢执好枱,仲好有礼貌问客人喝什么餐饮,好留意D客人想要D乜嘢👍👍👍👍😊
又可以再去的食肆🤣🤣