2008-10-26 35 浏览
寻晚第一次同屋企人去呢度BBQ. 个场比隔篱大草原和烧烤王细. 环境一般, 去厕所要行好远.又污糟.$75任食4个钟, 包一水一罐装饮品. 我地共六人包两包炭. 食物好一般, 鸡翼款式最多, 不过味道麻麻, 唔够入味, 鸡全翼较好. 反而我同屋企人都觉得鸡软骨最好味, 不过好难"吉". 我去过咁多个烧烤场, 呢个场D职员服务态度最好, 最友善, 佢地初时开o左个细炉俾我地, D炭都著o左火啦, 我地突然话想要大炉, 个哥仔都好愿意换俾我地, 全无不满. 派食物D姐姐都好nice, 好多人同时问佢地攞食物佢地都好有耐性. 甚至之前我打电话去问个场D野时, 个老细都好有礼貌.最败笔之处系D食物成日未解冻好, 问佢地攞猪扒牛扒金沙骨都成日未解冻, 几乎去亲都净系攞到D丸仔肠仔. 连面包都出唔切. 总括来讲, $75唔系好值

• 鸡软骨