2021-09-23 1147 浏览
呢日本身去pinkoi 活动,点知落雨打消行程😭心情伴随天气一样坏,决定要食啲好嘢慰劳自己,好快嚟到牛阵面前,拣咗90分钟澳洲产长期谷饲牛放题套餐。#环境卫生几好,地面干净,啲食物一格格,菇还菇,菜还菜,啲菜唔够refill 得好快👍🏻,种类多,有平时较少食嘅羽衣甘蓝🥬同埋紫色卷心菜、菜苗等。#比较惊喜嘅系设有个日式小食区,卖相吸引,有和风炸鸡粒、大阪烧、章鱼小丸子、蜜味台湾肠等,又有样又有馅。粟米都粒粒饱满,系整齐排列嘅甜粟。#Btw, 话到明寿喜烧系坚咸嘅,基本上煮得落去嘅嘢食都唔使沾酱汁够晒味。肉嘅话鸡、猪、牛都冇乜特别,医吓肚仔就算。#甜就有Haagen Dazs, 士多啤梨最正,不过有啲雪糕刨到底都未见有人开新一盒,如果唔系食饱咗有返气力,都试唔晒咁多只味🤣😤💪🏻呢方面可以改善吓。#整体来讲,呢餐安抚咗我失落嘅心情,所以想食连锁放题嘅餐厅嘅话,牛阵会喺我嘅list入面😬👍🏻

粟米  日式炸鸡
台湾肠