餐厅: 素來素往
资讯:

2024-04-16 43 浏览
记得疫情前都有一段时间系好多素食自助餐当时都有食过几间,冇食一排,早几日同屋企人去试呢间喺大角咀嘅素来素往,感觉又完全唔同咗😝本身以为大角咀唔系好方便,点知原来奥运站B出口,汇丰中心一落扶手电梯向左望,就已经见到间餐厅,连Google Maps都悭返🤣🤣入到去地方都几阔落,食物区个范围都好大,唔怕逼住晒讲返食物先,佢啲食物种类都好多,而且有好多系我想像唔到嘅食物😆首先佢个前菜已经有好多选择,例如有凉拌薯粉,呢个真系好好食,又有凉拌炒粉丝,薯仔沙律,沙律吧,皮蛋豆腐等等,目不暇给。熟食方面,佢有赛螃蟹,苦瓜炒蛋,炒杂菜,炒杂菌,炆豆腐,仲未计有粟米羹炒米粉炒饭。佢个Pizza都值得一赞,薄薄地一片唔会话太滞,但系好脆好好食😋最估唔到嘅系佢竟然有豆腐花同绿豆沙😍豆腐花够滑,绿豆沙多豆,质素已经好过好多餐厅👍🏻而且睇得出工作人员都好细心,不断会巡查边一款食物系就快食完,再准备refill。亦都见过唔止一次,佢哋会同客人介绍呢款食物系咩嚟。所以对佢哋嘅服务都有几深刻嘅印象🤗今次未食晒已经饱咗,好彩屋企人都好满意,仲话下次可以再嚟🤣🤣
记得疫情前都有一段时间系好多素食自助餐

入到去地方都几阔落,食物区个范围都好大,唔怕逼住晒

最估唔到嘅系佢竟然有豆腐花同绿豆沙😍
豆腐花够滑,绿豆沙多豆,质素已经好过好多餐厅👍🏻

• Pizza
  • 豆腐花