2021-03-30
因为返唔到大陆,所以专登上山顶食奈雪包包。价钱同大陆奈雪差不多紫薯嘟嘟入面有紫薯同麻薯,好充实感觉。霸气芝士草莓芝士味香浓,配上清新的草莓。食物同环境都正常,系员工要改善话说我们一行3人一齐去,我们都各自买饮品。我是第2个买,一杯饮品同一个包佢系比个冇线牌号等饮品,到号会震会响的。我2个朋友都有饮品,我杯仲未有,然后我见对面的客人迟我十分钟都有同我同款的饮品,我就出去问个职员啦。佢话我杯仲未有,但我见枱面就有一杯溶左少少冰既草莓。问佢系咪我,佢答我不是。隔一阵,佢叫我牌号,明明应该系个牌会自己震嘛。我行出去,佢问返我杯系咩饮品。然后我话草莓啦。佢就比左头先果杯野我,我问佢究竟放左几耐头先一路都放系度,我问佢又话未到,我返去又叫返我出来。如果系电脑有问题既,请说明,都唔好要个客咁等。等都唔紧要,唔好就咁hea杯饮品系度咁耐。d沙冰都溶左一半。这是一个不愉快的经验。
价钱同大陆奈雪差不多
紫薯嘟嘟
入面有紫薯同麻薯,好充实感觉。
霸气芝士草莓
芝士味香浓,配上清新的草莓。
食物同环境都正常,系员工要改善
话说我们一行3人一齐去,我们都各自买饮品。
我是第2个买,一杯饮品同一个包
佢系比个冇线牌号等饮品,到号会震会响的。
这是一个不愉快的经验。