2022-09-22 2148 浏览
间唔中返工会经过,总会见到有人排队,今日终于有机会啦,唔驶排队就拉埋朋友试一试。门口:由于无订枱,攞位时门口话booking好紧张,张枱会限时,只有一个钟,不过我食饭时间都系咁上下,都合理,所以就好快安排度枱喇!😉服务:一坐低就有人斟茶,落order时都好容易揾到人食饭都系10-15分钟内就到,好快呀!食物:我地叫左个刺身同银雪鱼,刺身跟白饭(点解唔系寿司食嘅?🤔)有海胆,有牡丹虾,都ok, 不过依个价钱竟然俾三文鱼🙄我就觉得唔抵啦!银雪鱼好滑好香,不过师傅好似重手左,落多咗柠檬汁,所以有啲酸。事后个经理问我哋野食o唔ok,我哋讲返俾佢知,佢都话唔应该咁,仲话要请我哋食雪糕补偿番,佢真系好搞笑。P.S. 我地坐系reception 附近,见到有啲人个安心唔见咗个针咭,差啲订咗枱都无得食,好彩门口姐姐好好,教佢点样上网攞返张针咭,估唔到佢哋咁忙都咁乐意去帮手,好helpful👍🏻(我八左,原来政府网站 enq.evt.gov.hk 系可以攞到针咭㗎,下次个app坏左我都知可以点做噜。)平时啲餐厅一定话之你,无就唔好入嚟㗎嘛。

门口:

服务:
一坐低就有人斟茶,落order时都好容易揾到人
食饭都系10-15分钟内就到,好快呀!

食物:

平时啲餐厅一定话之你,无就唔好入嚟㗎嘛。
2022-08-31