餐厅: Space cafe & kitchen
资讯:

礼拜五晚一个人去chill下,嚟咗呢间装修灯光好warm既Cafe~见老板同老板娘同客人倾到鸡啄唔断,就知应该系做街坊生意嘅人情味小店🙌我单点咗一个是日精选芝士汉堡包配薯菜~个包好软熟👍汉堡扒系店家自制,厚身juicy😋薯条香脆但就无即叫即炸热辣辣既感觉~仲有一堆沙律菜🥗伴碟,好似健康啲咁😂总括嚟讲都系值得一试既小店~(老板娘做孭住佢好细个嘅BB女系身,好得意🥰)#观塘西餐 #观塘Cafe #观塘burger #burger推介 #芝士汉堡包 #cheeseburger #beefburger #hkburger

我单点咗一个是日精选芝士汉堡包配薯菜~
个包好软熟👍
汉堡扒系店家自制,厚身juicy😋
薯条香脆但就无即叫即炸热辣辣既感觉~
仲有一堆沙律菜🥗伴碟,好似健康啲咁😂
总括嚟讲都系值得一试既小店~
(老板娘做孭住佢好细个嘅BB女系身,好得意🥰)

2024-01-05