2024-05-05
放工最爱打边炉。同朋友食餐好既就紧系去牛大人 @ 今次拣个极上和牛吃到饱套餐,价钱平平地都几扺食。鸳鸯锅就拣牛大人秘方麻辣锅小辣同台湾凤梨鸡锅。朋友介绍台湾凤梨鸡锅一定要叫少爷啤,个味真系好夹㗎。我地点左多款牛牛,包括安格斯特选牛板腱,美国PRIME极级肩里肌,SRF美国黒牛后腿肉,手切封门柳,同澳洲和牛M5牛肩卷。我最钟意食安格斯特选牛板腱,肉味够晒浓,而同事推介既百配鹅脆肠都高质,洗得干净,渌几下卷曲之后就食得,口感爽脆,忍唔住叫多几碟。滑方面就叫左澎湖花枝浆,同真味牛肉浆。海鲜有叫鲜甜海虾,都几大只,不过要开壳。新鲜沙白都好大粒下。有叫麻辣锅又点少得私房鸭血?都系任食㗎。除左肉类海鲜系电话落单,其他好多都系自助形式,出面自己拎。而减樽装茶用左环保既金属杯装住,质素都仲keep到。而自助区有几十款唔同既丸同菜,选择都好多下㗎。今日大家食到揽住个肚走,朋友话下次再试下佢地既招牌牛骨汤。
朋友介绍台湾凤梨鸡锅一定要叫少爷啤,个味真系好夹㗎。
今日大家食到揽住个肚走,朋友话下次再试下佢地既招牌牛骨汤。
查看之前的留言 ()