2018-04-10
忙完一轮之后系时候食返个丰富的LUNCH 奖励自己, 订左枱黎呢度食饭, 已经隔左成年冇黎, 对上一次黎食既印象都系唔错既, 服务正常, 食物亦很有水准!LUNCH 有一百元左右的套餐, 价钱向上环区算合理~因为自己食唔晒一盘青口, 所以最后决定点汉堡包, 朋友点青口, 可以痴少少黎试下一开始落单, 因为我地都多人, 所以事先计好, 要边几款餐, 每款几多份, 报比侍应方便落单侍应黎到, 听到我地咁报数, 一句英文BAN 埋黎话佢要跟座位一个个咁落单, 方便上菜跟佢个方法唔系唔OK, 不过可否比少少礼貌讲句唔该呢....到上前菜时, 又换左另一位捧餐的侍应, 佢问返我地边个要汤,边个要沙律...下?? 咁跟位落单意义何在?最后都系我地指示返佢D汤同沙律要点上.....点了南瓜汤, 好FRESH, 好好饮, 仲有南瓜粒粒, 又够热朋友饮饮下汤剩返少少, 挂住倾计冇再饮落去, 侍应问都冇问就行埋黎拎起只碗走人, 要朋友即刻叫停佢先放低, 话晒都叫靓少少既餐厅, 可以比返D基本应有的服务吗? 汉堡包送来了, 冇留意到餐牌, 原来系素菜汉堡! 夹在里面的是牛油果蓉, 都煎得几香不过食食下向个饱
LUNCH 有一百元左右的套餐, 价钱向上环区算合理~
不过食食下向个饱面见到有只爬虫.....想拨走佢但佢避走均全个包面! 真系唔敢食喇...同侍应讲, 佢都二话不说, 即刻问要唔要成份换左佢, 已经食左几啖了, 成份换都唔会食得晒, 所以只叫佢换左个包皮 , 呢点都值得赞既
试左个青口, 个汁沾薯条一流, 青口都唔错同埋几大份
餐可以饮品同甜品二选一, 拣左雪糕菠萝甜品, 两者味道好夹, 酸酸甜甜好好味
撇开服务, 食物都保持到高水准, 但如果都系咁既服务, 几好食都唔会再帮衬