去食 Brunch 庆祝生日, 一坐低就知出事, 一班 BBC 座系隔离台, 成餐饭不断大呼少叫. 同侍仔讲左声, 因为满坐既关系佢建议食完 Main Course 就转过甜品房, 最后转左过去包廰坐, 正!讲番食物, 自助既都无乜好讲, 都系果D火腿芝士沙律肠. 浓汤一流, 少有咁好味既龙虾汤:Main Course 点0左 Rib Eye Medium, 可惜上台既系 Medium Well, 食落熟左少少, 不过都唔紧要啦, 唔通叫佢整过咁浪费咩.甜品就偏甜, 好甜既就O岩晒, 我就少食为妙.总结食物方面算系好满足既一餐, 无班 BBC 嘈生晒既话会好好多, 始于系街市食 Brunch 唔系个个都受得. 侍仔服务无得顶, 又醒又四正态度又好. 洗手间以酒店黎讲就麻麻地. 价钱唔平, 今次试过下唔知几时先会再去.

龙虾汤够味
Rib-eye, 叫 medium, 但熟左少少
Steak 调味用既盐
甜品就偏甜, 好甜既就O岩晒, 我就少食为妙.
甜品, 大部份都偏甜
甜品 bar 既装饰
Angry Bird 几靓, 但唔多 match 个环境
2012-05-20
庆祝纪念
生日
Steak 调味用既盐
龙虾汤够味
Rib-eye, 叫 medium, 但熟左少少
甜品, 大部份都偏甜
  • LOBSTER BISQUE WITH VEGETABLES