2017-11-27 301 浏览
之前已经黎过呢度同朋友食饭,觉得呢度环境好唔错,食物性价比又高,所以今次带女朋友黎食晚饭。呢度楼高2层,下层有个小小既bar整饮品,上层就有一个大投影萤幕播电影,餐厅仲用左木枱同黑色梳化櫈,好有味道道。到食物方面,其实选择都几多,首先要左一份鹅肝多士,呢个价钱有咁大块真系好抵食,配埋下面既脆法包,2者一齐食岩岩互相中和,好幸福呀!之后都单点左一个蟹肉龙虾汁意粉,份量好多够哂饱。d意粉系西式追求比较硬身,d龙虾汁好挂身,加上鲜甜既蟹肉,好食!另外要左一份set dinner,先黎一个巴马火腿沙律做前菜。主菜要左七成熟既安格斯肉眼,非常多肉汁,7成都完全唔会硬,而且冇咩肥膏同筋位,啖啖肉!伴菜既薯条系粗身,又唔会好油,够哂饱!呢度既饮品选择都有好多,d名仲好特别,今次就拣左同餐厅名一样既荔枝特饮,酸酸甜甜好解腻。女朋友要左杯榛子朱古力,我谂大部分女仔都会中意呢杯非常浓郁既朱古力,口感好厚,男仔就可能会觉得甜左少少。由于太饱我地冇要到set dinner既甜品。呢度环境舒服,而且每位侍应都好有礼貌,服务好好,好中意喺到食饭!

呢度楼高2层,下层有个小小既bar整饮品,

鹅肝多士

蟹肉龙虾汁意粉

另外要左一份set dinner,
先黎一个巴马火腿沙律做前菜。

安格斯肉眼

由于太饱我地冇要到set dinner既甜品