2024-08-24
舒服coffee tea break!☕️☀️=🥗||牛油果藜麦沙律+烟熏牛肉 $98||摆盘好靓几有心机~牛油果同沙律菜都好新鲜😍 烟熏牛肉都重酒醋/橄榄味,肉质好嫩!!!! 有少少惊喜,但唔系个个都钟意呢种味所以睇个人喜好了🤣 沙律酱汁仲会另上😋👍🏻 系我好钟意嘅甜洋葱酱🫶🏻Lunch Set仲有送南瓜汤~=🍛||匈牙利炖牛肉饭 $88||肉量都颇多,同饭量1:1 几不错🫣,肉质一样是不错的,好香番茄炖煮味,唔会话太咸都不错的👍🏻=🍵|| 宇治抹茶鲜奶Matcha Latte +$18 (+$5 to oat milk)||因为转咗oat milk, 所以抹茶味唔太出🤣 奶嘅比例都几高,但都冲得几香几滑~ 都系杯中上嘅嘢饮😍=🥤||开心果沙冰 Pistachio Smoothie $78||好重开心果味!感觉都足料!第一下饮真系好有惊喜啊啊啊😍,虽然饮耐咗有少少漏,同埋冇得lunch set加钱叫🥹但因为想试好耐所以都照叫🤣🤣=下午茶时间去都有几台客,但都有位可以做下嘢、倾下计,服务都超好超有礼貌🥹 食得几舒服~应该会再去试其他开心果product🤭留意返师生/医护/社工有10% of
🥗||牛油果藜麦沙律+烟熏牛肉 $98||
Lunch Set仲有送南瓜汤~
🍛||匈牙利炖牛肉饭 $88||
留意返师生/医护/社工有10% off😍😍