2019-04-07
呢间cafe环境感觉几舒服,有一d植物小摆设,配搭木制台椅。我地叫左两款食物,分别系蘑菇芝士汉堡和烟三文鱼蚬肉扁意大利面。始终系第一次黎到呢间餐厅,怕叫得太贵,唔好吃既话就蚀本了 (虽然openrice上既好评好多)。先讲下蘑菇芝士汉堡,重点当然系肉,肉汁保留得好,咬落去软硬适中,配料方面不过不失,整体感觉好好,值回票值。薯条系扁长个种,出面比较少食,配埋茄汁都几好食! 烟三文鱼蚬肉意粉味道不错,但同汉堡比较起来差左少少,但我对它的评价都系几好。不过如果我下次要再黎食,为既都只会系汉堡,而唔系意粉了。餐饮质素良好,服务态度亦佳,以每人一百蚊既水准黎讲,绝对有下一次。店内位置唔多,但坐得都几舒服。餐厅有all you can eat既选择,但有相应限制,只适合大胃王,因为其实每份餐既份量也足,all you can eat就唔需要了。