2022-04-11
Bookmark左呢间cafe好耐 终于去咗试吓😍佢个Goof公仔好可爱😝 本身想喺门口出面啲櫈打卡 不过唔知点解有两个姨姨喺度食其他店舖嘅外卖 到我食完都等唔到🥲Mochi & ice cream croffle pops ($78)呢个份量虽然唔大 但系有粒粒嘅糯米糍 配埋云呢拿雪糕🥰croffle 咬落好松脆 食到牛角包嘅层次感🤤🤤Tempura Soft-Shell Crab Sorambled Egg Toast ($128)软壳蟹唔腥 蛋都几大堆 都几足料😌 虽然价钱偏高 但系味道唔错😉Lemon Curd Pound Cake ($48)中间有啲柠檬酱流心 都真系几香同几酸🤣🤣蛋糕感觉落咗好多牛油 又香又邪恶 🥰Appleccino ($48)呢杯系苹果味嘅non coffee饮品 味道有啲似苹果茶 都几特别 可以一试😉
Lemon Curd Pound Cake ($48)
Appleccino ($48)