2021-11-19
又一间大坑咖啡店,自己觉得佢嘅卖点系向浣纱街,如果揸车嘅人揾唔到位泊车,都可以偷鸡泊喺眼见嘅地方,赶得切唔会被抄牌😂OMA装修走简洁文青,枱同枱之间就比较近😅本来喺网上见到佢有虹吸咖啡,想去试吓,但去到先知原来已经再冇虹吸咖啡,亦已经一部虹吸咖啡壶都冇😅Oma Breakfast $110- 不过不失嘅全日早餐,橙花蜂蜜牛奶厚多士,Presentation 几好,不过就点都程度橙花蜂蜜味道😅Baked Louisiana Cajun Chicken Leg $125- 见每枱都有叫呢个,所以都试吓,佢真系要等25分钟😅鸡髀嫩滑亦够味,自家制嘅红椒酱唔一般亦好味Black $40- 当日有Ethiopia 同 Columbia,两只都试咗,虽然佢嘅卡片两只都系偏果味,但饮落都觉得酸甜味几balance总括嚟讲,个人觉得佢食物咖啡都ok,但就冇乜突出之处,大坑咁多选择,自己就未必会翻兜😅
OMA装修走简洁文青,枱同枱之间就比较近😅
Oma Breakfast $110
Black $40