2023-07-15
食物真系令人惊喜啊!.唔单止有精心烹调嘅菜式,仲有个优雅舒适嘅环境,我特别钟意嘅系五谷烩辽参,佢以辽参为主要原料,经过精心炖煮,佢质地鲜嫩再加埋五谷嘅营养,真系营造出一道滋味丰富✌🏻.特色粥水煮海东星班球都好吸引我,佢拣用新鲜嘅海东星班球同浓郁嘅粥水结合,经过煮熟嘅处理,带嚟丝滑细嫩嘅口感,真系令我可以好好享受到海鲜嘅独特风味!.香辣炒大肉蟹绝对系一道令人回味无穷嘅菜式。佢用新鲜嘅大肉蟹同独特嘅香辣调味料炒制,将辣椒嘅辣劲同蟹肉嘅鲜美融合一齐,一种辣味中嘅浓郁美味.除咗以上嘅主菜之外,仲有好多款精致嘅菜式,例如水煮安格斯牛肉、普宁豆酱焗鲜鸡、金汤煮千丝同鲜咸骨煮春菜。每一道菜都经过主厨精心烹调,带嚟最佳嘅味觉享受!而个黑松露酱蛋白炒饭真系带嚟丰富嘅口感同香气!黑松露酱同蛋白炒制而成,每一口都散发出独特嘅香气同美味清心丸绿豆爽唔会好甜反而好滋味食物真系令人惊喜啊!.唔单止有精心烹调嘅菜式,仲有个优雅舒适嘅环境,我特别钟意嘅系五谷烩辽参,佢以辽参为主要原料,经过精心炖煮,佢质地鲜嫩再加埋五谷嘅营养,真系营造出一道滋味丰富✌🏻.特色粥水煮海东星班球都好吸引我,佢拣用新鲜嘅海东星班球同浓郁嘅粥
唔单止有精心烹调嘅菜式,仲有个优雅舒适嘅环境,
而个黑松露酱蛋白炒饭真系带嚟丰富嘅口感同香气!
黑松露酱同蛋白炒制而成,每一口都散发出独特嘅香气同美味
清心丸绿豆爽唔会好甜反而好滋味食物真系令人惊喜啊!
唔单止有精心烹调嘅菜式,仲有个优雅舒适嘅环境,
而个黑松露酱蛋白炒饭真系带嚟丰富嘅口感同香气!
黑松露酱同蛋白炒制而成,每一口都散发出独特嘅香气同美味
清心丸绿豆爽唔会好甜反而好滋味