喺OpenRice订枱见到餐厅装修唔错,谂住上星期六试吓,完咗PMQ 嘅coffee agenda, 就行咗过去,原本我哋订咗七点,最后早到半个钟,侍应都冇诈型。话晒都系SoHo 区,食品质素应该都不会太差…开始时服务员招呼真系唔错,starter 呀,龙虾海鲜面都唔错,但一个海鲜天妇罗,令我对依间餐厅完全改观,啲炸粉厚身而且仲未熟…已经同餐厅反映咗,最后换来嘅就系添加两杯白酒…我同朋友最终都系将啲炸粉拨开食里便嘅海鲜就算啦。好彩甜品是做得好出色,我觉得我会俾多次机会呢间餐厅,应该会有进步🙏🏻但可惜我朋友已经返咗去台湾,希望下次圣诞再嚟帮衬嘅时候有改善。

好彩甜品是做得好出色
2024-10-12
  • Dessert
  • Spanish Blue Fin Tuna Belly Tartare
  • Mussels
  • Gorgonzola Fondue