2023-07-30
有多人套餐选择,食物种类劲丰富,由东南亚、日本菜、韩国菜、泰国菜、冷盘、甜品都有,任选8款食物之后拣埋日期时间送货就可以,超级方便,做搞手冇压力🤣🌟6-8人自选多国风味到会套餐|$904鲜虾生果薯仔沙律( 1.5磅) 九款冷盘小食 (九宫盒)(1盒)鲍汁烩素海参酿墨鱼滑(10条) 韩式柚子炸鸡配甜辣鸡酱(16件) 泰式蔗虾拼百花蟹钳配甜辣鸡酱(各6件) 泰式原只猪手配秘制汁(1只) 即烧菠萝梳打BBQ美国猪仔骨(12件) 法式缤纷云呢拿朱古力泡芙(16粒) 💁🏻♀️送货好准时,前一日会收到whatsapp确认订单,送到时同样会收到电话通知,包装几细心😊最怕倒泻酱汁同埋油淋淋,但完全冇呢个问题出现,另外有冷袋装放冻食物,热食更有发热包保温,有提供埋餐具同夹👍🏻味道上唔差,炸物冇因为焗住同倒汗水搞到腍哂,微温仲有少少脆度;素海参酿墨鱼滑都几特别🤤由蒟蒻制作而成素海参,口感爽口;美国猪仔骨好入味,提供埋手套劲贴心❤️九款冷盘小食有味付螺肉、日式八爪鱼、中华沙律、泡菜等,我觉得酱汁偏杰同黏稠,如果少一点会更好🙈
🌟6-8人自选多国风味到会套餐|$904
鲜虾生果薯仔沙律( 1.5磅)
九款冷盘小食 (九宫盒)(1盒)
鲍汁烩素海参酿墨鱼滑(10条)
韩式柚子炸鸡配甜辣鸡酱(16件)
泰式蔗虾拼百花蟹钳配甜辣鸡酱(各6件)
泰式原只猪手配秘制汁(1只)
即烧菠萝梳打BBQ美国猪仔骨(12件)
法式缤纷云呢拿朱古力泡芙(16粒)