2021-12-13
今次介绍下一间佢哋嘅食物出品真系非常之特别非常之精致嘅一间餐厅 呢间餐厅应该系开咗一段时间但系今日先畀我发现觉得有啲可惜 因为呢间餐厅真系非常之高质素 同埋价钱嚟讲做到呢个质素真系一啲都唔贵 所以等我嚟介绍一下等更多人知道呢间餐厅☺️呢间餐厅系因为我中学同学介绍畀我我哋一齐过嚟食嘅 话晒都中学同学已经好耐冇见 难得今日可以去到一间咁有feel嘅餐厅 食饭所以感觉得好开心 呢间餐厅真系一间特色嘅日式餐厅 佢系开放式厨房所以可以畀你见到实入面做紧啲乜呀🤗坐低咗一阵之后我哋就叫咗以下咁多嘅嘢食 等我重点推介3样先😘龙虾呢个龙虾大大只价钱嚟讲一啲都唔贵 最紧要佢帮你处理好晒啲 外壳 西式嘅时候非常之方便完全唔麻烦 烧出嚟嘅动态果然系好食好多北寄贝 $128呢个笔记本估唔到咁大只 同埋咁好食咁鲜甜 做得非常之好日本和牛薄烧 $128呢个日本和牛薄烧好特别 平时出面食和牛我都有食过 但可能因为佢系薄切出嚟嘅所以有唔同嘅口感 再加上和牛烧出嚟会令到和牛更加香口
🤗
龙虾