2018-11-25 82 浏览
几个朋友都分别介绍过这间店,所以一于去试试。侍应好细心,我地原先要拣较辣的沙律,但因为有小朋友,于是介绍我地食泰菠鸡鲜果沙律,成个沙律有好多生果,不同款式的,只系鸡有少少辣,大人细路都啱食。跟住叫左个串烧拼盘,叫了鸡、猪、牛同猪颈肉,猪颈肉同猪,尤其好味,猪串食落会有肉汁流出,好juicy 主菜方面,叫左招牌既西隆路边炸鸡,啲鸡新鲜炸起,脆卜卜,多肉既鸡部位,一样有肉汁流出,yummy 😋😋,配上大量咖哩汁点面包食,面包皮脆,配上咖哩汁,令人食到唔停得口。食完仲有好多咖哩汁,于是叫多个薄饼点汁食,试左第一口,绝对冇拣错,好薄、好脆,冇黏答答的感觉。另外叫左个猪颈肉炒芥兰,芥兰冇涩味,好清爽,猪颈肉肥美。又叫左鲜虾炒金边粉,有新鲜大虾同细虾,各有不同口感,但都好爽口。金边粉酸味味,一啲都唔觉得腻,又好贴心将辣粉放一边,细路都食到食咁多野,紧系要配饮品,叫左3款饮品😅驱魔师沙冰,有浓烈的荔枝,好味;新鲜柚子配有果肉,淡淡的柚子味,好清新;粉红小象则有士多啤梨味。整体来讲,食物好味,侍应细心。
几个朋友都分别介绍过这间店,所以一于去试试。

另外叫左个猪颈肉炒芥兰,芥兰冇涩味,好清爽,猪颈肉肥美。

食咁多野,紧系要配饮品,叫左3款饮品😅

整体来讲,食物好味,侍应细心。
2018-11-21