2008-11-07 37 浏览
呢间餐厅既评语都几好, 约埋两个fd 去试, 果然冇失望.牛油果鳗鱼卷 - 好味好fresh, 卷既皮好有弹性, 唔似其他的得个"粉"字杂菇墨鱼汁濶面 - 汁好creamy 又够味, 面亦唔太淋, 岩岩好, 值得一试焗芝士烟肉薯片 - 初初大家都以为会切得好薄既薯仔片, 原来唔系, 不过都ok 的, 芝士一流, 夹时真的可以拉长, 好过瘾, 味道亦很浓焗芝士青蚝 - 又系芝士, 真系好好味, 青口冇怪味, 应该算新鲜吧~ 青口下面原来有薯容, 饱晒海鲜薄饼 - 馅料比想像中多, 多到好像食唔到薄饼, 味道系ok的还点了甜品:香蕉芒果班戟 - ok啦, 不太突出香蕉朱古力雪糕新地 & 绿茶雪糕芭菲 - 满满的一大杯, 份量和视觉已经加晒分, 真的太饱了, 但我地都狠狠地食晒, 日式甜品的确不错提示: 恒生和汇丰都有九折
呢间餐厅既评语都几好, 约埋两个fd 去试, 果然冇失望.

还点了甜品:
香蕉芒果班戟 - ok啦, 不太突出
提示: 恒生和汇丰都有九折
牛油果鳗鱼卷