2015-07-02
2085 浏览
原本book左晚上7时6位任食2小时(最后5位), 但去到个staff话无我地reord, 搞左一轮之后话比张4人枱我地座住先, 话有大枱就帮我地转返. 虽然一去到见到无我地record有点劳气, 但系呢一男一女staffs 处理得相当好,所以都没有太影响当晚用餐既气氛. 总栝而然, 服务质素我觉得好好.至于食物质素, 种类我觉得都好多, 有肉(猪牛羊鸡)有海鲜有菜有sushi有刺身有天妇罗, etc. 汽水任饮. 和牛好好味, 烧至8成左右熟就最好味, 有好多唔同调味既和牛选择, 所以都唔会话食黎食去都系同一款. 其他食物都OK, 不过最唔掂系猪肉, 一落炉烧好似烧油咁, 搞到好大火, 食落口好似饮油咁, 油太多, 只食到好重既油味 所以黎左1 round 都食唔哂最奇怪系佢话每2个人free 1份既猪同牛肉 (佢用个木架挂住D肉黎上枱果D). 食唔到有乜野特别, 又唔系特别好食, 同埋D猪肉系8成肥膏2成肉, 仲油过之前叫果D猪肉 仲以为乜野高尚野不过总括而言, 除左猪肉同埋佢用木架上果D"特别肉"之外, 其他食物既质素都好好