2019-03-30 63 浏览
730拎位,2个人等左30分钟条队无郁过...反而4人台就快好多😹😹😹 去到都系要搭堂坐四人台😹😹😹食物资素同价钱成正比,价钱日本野来讲唔贵,但全部野都几好食!叫左个丼,入面有齐三文鱼、带子、吞拿鱼同虾!其实每一次佢都觉得食鱼生饭可以试晒咁多种刺身好正,虽然佢鱼生好新鲜,但系我就嫌佢个饭差,比较硬同埋落得太多醋有啲过酸,但系鱼生分量多,虾膏浓郁味道,吞拿鱼就普通,带子鲜甜肉质厚实,三文鱼油香都唔错。今次蠢左唔记得左鱼生饭入边都有三文鱼,另外叫咗三文鱼刺身,比起饭来讲刺身相对厚身,但系味道差唔多,如果冇话特别钟意食三文鱼嘅话,叫一个鱼生饭就可以啦,唔使特登再叫刺身。烤鱿鱼方面就不过不失,稍嫌干咗小小,但系都系有少少焦香同烧汁味道都几好,份量都几多,两个人是非常饱。同时都叫咗一个蕃茄烧鸡拉面,分开上所以烧鸡唔会比个汤底整林几好,番茄汤底浓郁,但系面属粗身,浸左一阵就开始觉得冇乜咬口啦唔太弹牙,差差地,烧鸡就几好~~我觉得来了都可以唔使食面就咁食其他配菜都可以今次另外叫咗个甜品,我觉得几抵㖞,一个芭飞加半份薯条半份一字鸡翼$68,但就只有云呢拿同 绿茶选,雪糕做得都唔错,抺茶味好浓唔会太甜略

今次另外叫咗个甜品,我觉得几抵㖞,一个芭飞加半份薯条半份一字鸡翼$68,但就只有云呢拿同 绿茶选,雪糕做得都唔错,抺茶味好浓唔会太甜略带奶味,同via tokyo有得比,但系侧边嘅厥饼同团子就麻麻地,干得滞太粉感差差地,但整体来讲呢个价钱唔错~