2019-05-23
话明tapas bar 我地就岩岩可以坐bar枱 望住厨师👨🏻🍳整每一道都非常精致的下酒菜🍽真心 系到食过每一款食物都一改我对西班牙菜的印象👍🏿- ribs 食得出表皮系煎香过先焗 林到我完全唔洗用刀 一咬就离骨 肉比骨要多 夹埋就黎融化既豆一齐食 感觉一啲都唔腻- 海鲜焗饭 好香虾膏同海鲜味 而且好足料 有虾有蚬有鱿鱼🦐🦑🐚 啖啖都好香- churro 真系我食过最好食嘅churro 即点即炸新鲜出炉嘅油炸鬼 配上醇厚黑朱古力酱 唔会死估估得个甜字 有几个层次😚- clams 个汁真系不得了 忍唔住当汤饮 酸酸甜甜好香奶油味.整家店布满蓝色瓷砖💙 好似去左西班牙一样总括嚟讲: 我一定会再返去食!!🤤————————————————————————#spanish #西班牙 #西班牙菜 #ribs #churros #seafoodpaella #fries #hams #好好食 #必食 #食左先讲 #相机食先
真心 系到食过每一款食物都一改我对西班牙菜的印象👍🏿
整家店布满蓝色瓷砖💙 好似去左西班牙一样