2022-07-25
观塘骆驼漆大厦隐藏著不同既美食✨所以楼下等䢂都要预返d时间😂上星期六去𠮶度买嘢,跟住去左12楼既Chill-I食lunch🍱佢哋既食物质素非常高👍🏻无论卖相同味道都相当有水准✨慢煮猪鞍温泉蛋饭$148比我手掌还要大块既猪鞍扒🐖以慢煮方法再煎香表面🥩猪扒表面油香,而里面肉质嫩滑🍖口感丰富。而温泉蛋十分百搭,点配衬都好味。😋蘑菇忌廉温泉蛋巴马臣芝士鲜蛋面$68剩系听个名已经知道材料丰富🍝忌廉汁+温泉蛋再沾满面条🍜香浓好味,鲜蛋面比意大利更有口感👍🏻简单既配料已经够出色。🍻佢哋既单点食品只需要加$30就有Premium set🍻包埋餐汤、两款小食同埋甜品。🍨性价比十分高。✨最后套餐加点左两杯饮品🍹热情仲夏够晒消暑解渴,而玫瑰鲜奶咖啡☕️够晒香浓。🍵
慢煮猪鞍温泉蛋饭$148
蘑菇忌廉温泉蛋巴马臣芝士鲜蛋面$68