入场时间为9点30分,因为好饿既关系,今日简左食鸡煲加鱼,2个钟头任食,因为得一个炉既关系,先食鱼,再食鸡,大约十点就last order,我地急急咁落多一转野食,先广个肥牛,从来未食过任食食牛个质数差成咁,超薄,薄到块牛系黑黑地,因为佢个盆系克克,薄到透底,拎去拾,拾完都揾唔返,一蝶就4块,食落好似碎湿湿,啲鸡滑就滑既不过个汁既味道就淡口一啲,啲丸同鱼腐重有唔知咩既手指条咬落去都冇味道,写单写左1,佢每款黎左十旧,粟米同鸡子都几好食,最后一转落左10蝶肥牛,落单个短发侍应话食唔哂同你逐磅收费,其实7个人落10蝶都唔过份呀?10点15左右要埋单,食到11点,侍应话11点我地要收工,要求我地离开,但当时枱面都余下不少食物,我地回应会尽快食哂,过左15分钟,因为我刚但洗手间返去,路过厨房位见个短发侍应系两排灯制中研究,当我一出到去,未坐底,全场灯关上,我真系觉得好惊讶,重会有人咁做生意,黑到咁熟唔熟都睇唔到啦。之后经理刚好出来,叫佢开返灯,咁样睇唔到系好危险架。最后大家不喜而散,离开时重有闲言闲语你听下,话你阻住佢收工。真系冇一样野会令我黎第二次,服务质数太差。
2014-11-20
$135 (宵夜)