2019-12-02
星期日这晚见门口都有4张枱要等, 但我和朋友都照等, 因行过附近大部分食店都要等位。 入到去,座位空间非常逼, 其实坐得唔太舒服。 我和朋友叫了2 个套餐;1- 带子白汁意粉 2- 咖哩蛋包饭跟鸡扒, 2 个餐都加了$10 转酥皮汤另外包埋2杯饮品。个人认为食物质素和价钱是成正比的, 如果只为填包个肚为目的是ok, 但由于座位太逼夹,如果想同朋友好好relax 下、倾下计就一定唔适合了。此外这里有位男侍应的态度亦需要改善下, 事源于我和朋友叫了2个餐但想share, 叫了该位带眼镜的男侍应, 请他给2只碟比我哋, 他吟吟沉沉话自己好忙, 一阵先拎比你哋啦, 最后都系无拎嚟, 我和朋友废事麻烦, 加上又揾唔到其他职员帮手, 所以照食算了,但心里觉得不是味儿。我哋都唔会再嚟🤦🏻♀️ 事实上类近的食物,荃湾亦有好多选择。